Hallå där!
Är nu hemkommen från Öland, och i natt åker jag iväg igen, till Tyskland och Teenstreet den här gången. Så det blir bara att packa upp och packa om! Tur att vi åker mitt i natten så att jag hinner tvätta lite först. Jag är verkligen riktigt taggad för att få träffa allt TS-folk igen! Så nu ska jag fortsätta fixa med allt som behöver fixas innan jag ger mig iväg. Jag kommer hem nästa vecka på torsdag eller fredag. Tills dess får ni ha det grejt!

See Ya!
Sorry för den dåliga uppdateringen nu för tiden, men jag har helt enkelt fullt upp med sommarlov. Imorgon åker jag och familjen till stugan på Öland i minst en vecka, sedan bär det av till Tyskland nästan direkt efter.

Så länge tänkte jag att jag kunde bjuda på tre bilder från förra veckan då jag chillade på Hönö. Enjoy!


Fin bild som min kompis Elina tog på Fotö. Mina favvo-converse på!

En vända på Liseberg hann vi med också, snygga i spegelhuset!


På Hönö fick vi låna snyggaste cykeln, tandem givetvis! :D
Alltså, det har varit sjukt varmt ute idag! 30 grader, och nästan lika varmt inne. Jag har verkligen inte orkat göra någonting, och imorgon ska det tydligen bli ännu varmare här! Just nu sitter jag med fönstret öppet på vid gavel för att svalka mig en aning. Jag tror att jag kommer att få ha det öppet hela natten. Hoppas att det inte kommer in alltför många myggor!

Nu ska jag nog försöka sova, tills att jag skriver igen bjuder jag på en fin inspirationsbild!


Klockan är ju bara sååå cool!

See Ya!