Snart åker jag iväg för att vara ledare på ett nyårsläger. Det kommer nog bli brrrraaaa! Kommer hem den första igen, så vi ses nästa år!
So Long!


Kuvert med pengar från farmor, kuvert med Spotify Unlimited i ett år från pappa, nagellack från OPI från lillebror Jesper, rött läppglans från Makeup Store från lillebror Joel


Samearmband från mamma, glöggtryffel och te från julklappsleken


Håkan Hellströms bok "Ps. Lycka till ikväll" från storasyster Rebecca och boken "Skapa!" av Cath Kidston från mormor och morfar

Är riktigt nöjd och glad över årets julklappar, finfina grejer! Favoriterna just nu är Håkan-boken och samearmbandet som jag har på mig jämt. Ja, det var det det, nu är det nyår som vi längtar till!

So Long!
Hallå världen! Hoppas att ni har haft en riktigt fin jul, det har jag haft! Julafton spenderades hos mina kusiner med god mat, Kalle Anka, julklappsleken och spel. Ska visa vad jag fick i julklapp lite senare! Igår hade vi gäster, resten av kusinerna och mormor och morfar. Ännu mer mat och spel, mysig dag. Och ikväll blir det faktiskt ännu mer gäster, den här gången vänner till mamma och pappa, och till Joel, min lillebror, också för den delen. Det kommer nog bli en bra dag!

So Long!