Hej. Torsdag idag, och mina bröder började skolan. Själv sov jag, länge, medans dom gick upp tidigt för att hinna med bussen. Måste säga att det känns lite konstigt att inte börja skolan. Jag menar, tretton år i skolan sätter ju sina spår. Men nu är det slut med skolan! På måndag ska jag på intervju på en skola i Eksjö, så att jag kan hoppa in som vikarie när det behövs. Planen är att jag ska ringa ett dagis imorgon också. Jag vill ju inte bli helt sysslolös denna hösten. Jag har också varit på ledarsamling för söndagsskolan i kyrkan här i byn, så jag ska börja där och ta hand om den minsta gruppen. Det ska bli kul! Mycket barn här framöver, men det är bra. Jag tycker det är kul att jobba med barn, och så har jag ju planer på att åka som au pair inom en inte alltför avlägsen framtid så det är ju bra att ha lite referenser.
Såg förresten dokumentären Bananas! häromveckan, och ikväll såg vi uppföljaren Big Boys Gone Bananas. Himla bra faktiskt! Den första filmen handlar om hur fruktföretaget Dole har använt ett förbjudet gift när dom besprutat bananer och hur arbetare i Nicaragua utsatts för detta. Den andra filmen handlar om hur Dole försöker stoppa filmen Bananas! från att visas. Sjukt, men riktigt bra dokumentärer. Bara ett litet tips.
 
Tjena, vilket långt inlägg det blev! Grattis till er som orkat läsa allt. Vi slänger in en bild för att lätta upp det lite.