Har haft en riktigt grym helg! Synd att den är slut och att man måste plugga till politikprovet imorgon nu. Men det är bara två veckor till sportlov, håll ut!

So Long!
Torsdagen är över och imorgon är det STUDIEDAG! Hur skönt är inte det? Ska bli riktigt fint faktiskt. Annars har dagen varit ganska lugn, sömnad hela dagen så jag har hållt på med min balklänning. Och nu sitter jag och lyssnar på Ed Sheeran, underbart! Lyssna:Fint alltså.

So Long!
Yes, då var man hemkommen efter en lång dag! Först lite vanlig skoldag, sedan åkte vi iväg till Borås för att lyssna på när moderådet pratade om trender 2013. När vi var tillbaka i Jönköping så skulle jag möta upp Emilia utanför bion. Men, surprise, även mamma, och Tina, var där för att gratta mig! Då gick vi till Coffehouse by George och fikade lite, sen blev det bio. Vi såg Simon och Ekarna, mycket bra film! Efter bion gick vi bort till En Italienare En Grek och åt, jag tog en pizza. Och nu är jag sinnessjukt mätt, ganska trött, men ändå himla glad över en fin födelsedag! Så godnatt på er, för nu ska jag däcka i min säng!

So Long!