Hejhej!
Imorse fick jag näsblod. Jag får bara näsblod när jag är sjuk eller stressad. Och jag är ju inte sjuk. Så det var nog för att jag kände mig lite stressad över balklänningarna som ska sys. Så när jag kom till skolan jobbade jag på som tusan och blev nästan färdig med toilen till min kundklänning (alltså en "testklänning" i enklare tyg). Så imorgon kommer min gode vän Elina, som ska ha klänningen, för att prova den. Så nu känner jag mig inte lika stressad längre, det går framåt!
Så efter att ha jobbat på bra är det kanske inte så konstigt att jag känner mig helt död. Ikväll blir det till att gå och lägga sig tidigt! Fast så säger jag jämt, men det brukar inte bli så ändå. Nåväl, hoppas ni haft en bra torsdag!

So Long!
sJK1vp on Make A Gif, Animated Gifs

Tja. Tisdag idag. Har precis tagit en dusch. Och betalat in för balen. Känner mig alltså fräsch, men fattig. Hmm. Så nu ska jag fixa lite kvällsmat, kanske kolla ett avsnitt av Skavlan och sedan göra mig redo att sova. Ny dag imorgon!

So Long!
Det är underbart väder, det är fredag och helg och kan inte bli mycket bättre! Nu ska jag iväg till A6 en vända för lite ärenden, sen tar jag tåget till Värnamo. Tror det kan bli en bra kväll, även om den är så smått oplanerad. Hoppas ni får en kanonbra fredag, det kommer jag ha!

So Long!