Hej hopp!
Kom hem från Forsheda för en liten stund sedan. Åkte dit igår för att hänga med några kompisar. Igår testade jag och Elina mustascher och kollade på film innan vi åkte till Ester och bakade kladdkaka, spelade spel och myste. Idag tog jag en promenad till Alma, och vi lagade mat, bakade, spelade spel och kollade på ett program om en kille som bara åt pommes. Ja, två bra dagar helt enkelt! Nu blir det att glo på TV lite och äta honungsmelon, det är ju Project Runway ikväll!
 
So Long!
Hej hopp! Jag lever och mår bra, har alltså inte dött av allergisk chock. Bra ju! Kanske tar mig ett äpple sen, bara för att. Just nu pluggar jag körkortsteori. Pluggeliplugg. Ska fortsätta med det.
 
So Long!
Hejhej!
Jag åt nyss ett äpple. Ett helt äpple. Kanske inte låter så konstigt, men jag är allergisk mot äpplen. MEN så hade mamma hittat några speciella allergivänliga äpplen, så jag har provätit nu alltså. Hittils känns ingenting, och det är ju bra. Äpplen är ju faktiskt himla gott. Men om jag helt plötsligt slutar att uppdatera så har jag väl dött av allergisk chock.
Annars händer det inte så mycket i livet, det har varit dåligt med jobb senaste veckan. Så jag är hemma och degar, och pluggar körkortsteori. Så, ja.
 
So Long!