Hejhej!
Idag har jag jobbat. Har jobb hela veckan, så det är skönt att det händer lite nu. Annars rullar livet på, mindre än en månad kvar till USA nu!
Bjuder på lite bilder från Intstagram, Beasigfrid heter jag där betewe.
 
 
 
Ha det fint!
So Long!
Hejhej!
Här händer det inte mycket. Känns som jag mest väntar på att det ska bli den tjugonde maj och jag ska få flyga iväg till USA. Nåväl, man får väl försöka roa sig bäst man kan tills dess. Idag har jag tagit en lång sovmorgon, inhandlat godis, lagat pestopasta och dammsugit. Duktigt av mig. Nu funderar jag på om jag ska kika på några avsnitt av The Big Bang Theory. Jag får se hur det bli med det.
Hoppas ni får en fin lördag!
 
So Long!
Hejhopp!
 
Har haft en fin påsk med massa god mat, godis och mys med släkten och vännerna.
Och i måndags drog jag upp till Stockholm med mina båda päron. På kvällen gick vi på bio och såg "Du gör mig galen!" (Silver Linings Playbook). Så himla bra film! Igår fick vi gå upp tidigt, besök på amerikanska ambassaden och visumintervju stod på schemat. Det tog ungefär en timme, sen var det klart och då var det bara att vänta lite innan det var dags för förberedelse-möte på cultural cares kontor. Sen susade jag iväg till Urban Outfitters, mötte upp mamma och pappa och köpte en finfin tröja. Innan vi åkte hem åt vi på Vapiano i gamla stan och köpte en present till Jesper som fyller år på fredag. Ja, jag har haft en fin påsk helt enkelt, och en bra början på påsklovet!
 
Såhär kan det se ut när nästan hela släkten skypar med Rebecca..
 
Jag och pappa på Vapiano.
 
Mor och far i gamla stan.