Hejhopp!
Lite uppdatering bara från Kalifornien kommer här.
I torsdags var hela familjen, inklusive mig, på utomhusbio i en park här i Pleasanton. Dom har det tydligen varje torsdagskväll under sommaren. Vi såg Modig, myste med popcorn och Ava satt i mitt knä hela kvällen. Det kändes fint.
Igår, fredag, var det en vanlig dag med summercamp och så, sen på kvällen åkte tjejerna till deras pappa och jag blev ledig hela helgen. Igår blev det en lugn kväll framför teven, Ellen DeGeneres och lite pasta.
Och imorse hade jag bestämt mig för att åka in till San Francisco och kolla in Valencia Street. Var dock inte så pepp, mest lite depp, men åkte in ändå. Bra beslut. Valencia Street var lite som Södermalm i Stockholm, med second hand-affärer och små butiker. Gick hela långa gatan och sen gick jag mot Union Square, för jag ville kolla t-shirts på Uniqlo. Hittade inget, men det blev en bra dag ändå.
Så nu är jag hemma igen, har gått så sjukt mycket idag och är ganska trött så det blir nog en relativt tidig kväll för min del. Men jag är nöjd med dagen. Känns bra att bo här.
 
So Long!
Hejhopp!
Idag är det nationella glassdagen här i USA. Tumme upp på det!
Så när jag hade hämtat upp Ava från summercamp åkte hon, jag och Abbie till ett frozen youghurt-ställe i närheten av där vi bor. Det är ju nästan som glass. Åt en som smakade mangosorbet, så sjukt gott! Nu blir det läsning i en av mina nyinköpta böcker.
 
So Long!
Hejhopp!
Idag är det lördag och jag är ledig. Passade tjejerna till ganska sent igårkväll då Jennifer skulle ut, så jag tog sovmorgon idag. Åt frukost och hade en allmänt lugn morgon/förmiddag. Funderade på om jag skulle åka till det stora köpcentret eller till downtown. Det blev det senare. Gick runt i lite olika affärer, köpte böcker och lite andra roligheter. Nu myser jag med musik och lördagsgodis, som idag består av kiwi och en cupcake jag köpte av några små tjejer som samlade in pengar till sitt fotbollslag. Dagens goda gärning - check! Lika gott för mig också, hehe..
När kassörskan blir helt uppspelt och säger att man har något att se fram emot känns det som man valt bra böcker!
 
Fin tygpåse och linsfodral jag köpte i roligaste affären. Fick med mig en fin klänning därifrån också, wiihoo! Är inne i en klänningsperiod just nu, vill bara ha massa fina klänningar!
 
Ikväll blir det nog lite thaimat och allmänt mys, och morgondagen är ännu oplanerad. Kanske en tripp till den stora parken som ligger i närheten, känns som en bra grej.
Hoppas ni har det fint!
 
So Long!