Hejhopp!
Lite uppdatering bara från Kalifornien kommer här.
I torsdags var hela familjen, inklusive mig, på utomhusbio i en park här i Pleasanton. Dom har det tydligen varje torsdagskväll under sommaren. Vi såg Modig, myste med popcorn och Ava satt i mitt knä hela kvällen. Det kändes fint.
Igår, fredag, var det en vanlig dag med summercamp och så, sen på kvällen åkte tjejerna till deras pappa och jag blev ledig hela helgen. Igår blev det en lugn kväll framför teven, Ellen DeGeneres och lite pasta.
Och imorse hade jag bestämt mig för att åka in till San Francisco och kolla in Valencia Street. Var dock inte så pepp, mest lite depp, men åkte in ändå. Bra beslut. Valencia Street var lite som Södermalm i Stockholm, med second hand-affärer och små butiker. Gick hela långa gatan och sen gick jag mot Union Square, för jag ville kolla t-shirts på Uniqlo. Hittade inget, men det blev en bra dag ändå.
Så nu är jag hemma igen, har gått så sjukt mycket idag och är ganska trött så det blir nog en relativt tidig kväll för min del. Men jag är nöjd med dagen. Känns bra att bo här.
 
So Long!