Hejhopp!
Idag har det varit så sinnessjukt varmt! Måste ha varit typ trettio grader iallafall, svettigt värre.. Dagen började som vanligt med att tjejerna var iväg på summercamp. Abbie kom hem tidigare, så vi åt lunch och lekte ute i trädgården med vattenspridaren. Himla bra en dag som denna. Runt fem plockade jag upp Ava, ochh då åkte vi allihopa till Chipotle för  middag. Åt en goood kycklingsallad. Väl hemma igen började jag och Ava fixa dekorationer till kalaset imorgon, en happy birthday-banner och féer i taket bland annat. Fé-tema som sagt, så imorgon blir det en fullspäckad kalasdag, ska bli kul!
Och här kommer lite fler bilder från San Francisco i lördags, bland annat från crookedest street. Och på den sista bilden kan man skymta alcatraz i bakgrunden, måste besöka det någon gång under året!
 
 
Här kommer lite bilder från i lördags då jag mötte upp Levia i San Francisco. Vi tog en hop on, hop off-buss och såg Golden Gate-bron, Fishermans Wharf, crookedest street och massa mer. Himla bra dag, och San Francisco är ju en så fin stad, känns som att man vill ta bilder på varenda gata nästan..
Fler bilder kommer lite senare!
 
 
 
 
Här kommer bilder från vår andra dag på Disneyland!