YO!
 
Lugn dag idag. Möte imorse, liten promenad hem, mat och fika. Som söndagar brukar vara. Och så snö. Snösnösnö. Kanske blir en vit påsk iår, inte helt omöjligt.
Hoppas ni haft en fin söndag!
 
 
So Long!
Hallåja.
Vilken dag, vilken dag! Och med det menar jag inte att den har varit särskilt händelserik, tvärtom, något så fruktansvärt o-händelserik. Om man kan säga så. Ganska tråkig dag alltså. Behöver jobba lite alltså, såhär kan jag ju inte ha det. Nåväl. Fick brev idag iallafall. En sak som hände då ja. Från cultural care, med bland annat denna boken:
 
 
Prepare for your year står det på den alltså. Om man inte såg det.Jag ska läsa igenom den och göra alla uppgifter innan april då det är ambassadbesök och förberedelsemöte. Ja, så den kan jag ju iallafall läsa lite i nu då. Sen blir det högst troligt tv-kväll.
 
So Long!
Hejhopp!
Här sitter jag i telefonkö för att beställa personbevis. Lite sådär lagom kul. Jag citerar; "Du har för närvarande plats 31 i kön". Det går framåt iallafall, hade plats 54 för en stund sen.Nåväl, det måste ju göras, inför besöket på ambassaden. Har också bokat hälsoundersökning, det gick dock en aning snabbare.
 
Hoppas ni har en bra tisdag, så hörs vi!
 
So Long!