Hej alla mina fans och beundrare! (hehehe..)
Livet i USA är bra. I tisdags åkte jag och Giulia till Walnut Creek, en mysig stad en halvtimme norrut. Kikade i affärer, åt lunch och gick runt. Igår mötte jag upp Hanna för lite froyo (frozen yoghurt, men jag är cool och säger froyo) och för att höra hur hon hade det i LA. Senare på kvällen hängde jag hos Giulia och spelade Risk med henne och Christian. Det var en italiensk version, men det gick bra ändå. Vann. Så. Himla. Stort. Moahaha!
Ja, och idag är det ju Thanksgiving! Framåt fyra ska vi iväg och äta middag, ska bli trevligt!
Hoppas ni har det finfint!
 
So Long!
 
Hejhopp!
Det blir inget New York idag (för jag var klant och bokade för fel månad, alltså hur lyckas jag?? Fick pengarna tillbaka iallafall, alltid något). Så just nu sitter jag på BART för att åka och äventyra lite i San Francisco istället. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt, New York får bli en annan gång. Nåväl, det kan nog bli en bra dag ändå.
 
So Long!
Hejhopp!
Ja nu var det väl ett tag sen sist. Men livet rullar på helt enkelt med jobb, vänner, kyrka och körövning. I lördags gick jag på bio och såg Enders Game med Giulia och hennes värdbarn. Tyckte den var bra faktiskt, hade inga direkta förväntningar men den var spännande. I söndags var det kyrka på morgonen och körövning på kvällen som vanligt. Och sen har det varit jobb. Ava går bara halvdag i skolan denna vecka så hon slutar halv tolv vilket betyder att jag inte har någon ledig tid mitt under dagen som jag brukar. Lite jobbigt, men det är ju bara en vecka så det funkar.
Nästa vecka är jag ledig hela veckan, så på lördag flyger jag till New York och hälsar på Addi! Åh, ska bli så kul! Kommer hem igen på torsdag morgon så jag kan fira thanksgiving med värdfamiljen på kvällen sen. Så himla bra!
Hoppas ni har det fint!

So Long!