Idag känns det lite såhär:

Eeeh, ja. Saker och ting blir inte riktigt som jag vill och jag är lite allmänt trött. Kommer nog bli ganska skönt med semester snart ändå.
Jahaja. Om ni vill muntra upp mig (och det vill ni ju) så kan ni alltid kommentera en rolig historia eller länka någon rolig video. Eller något annat, vad helst ni känner för. Själv ska jag se vad jag kan fixa ihop till middag.
So Long!
 
Hejhopp!
Jahaja, hur är det med er då? Själv har jag det ganska bra ändå. Det har spöregnat occh varit ganska kallt största delen av dagen, så jag har mest myst här hemma med en bok och musik. Var dock iväg och tog en morgonkaffe på Peet's, utnyttja mitt presentkort. Så ja. Ikväll ska jag jobba, så inga planer idag. Imorgon däremot ska jag in till San Francisco för den årliga skattjakten för alla au pairer i norra Kalifornien, PEPP! Åker in med några au pairer från Pleasanton, kan bli spännande det här..
Något annat jag är ganska pepp på är att jag och Giulia (en tjej frånn Italien) kanske ska börja i en kör här. Kul ju! Också är det inte alls särskilt långt kvar till Hawaii nu. Så stört.
Hoppas ni har en fin helg!
 
So Long!
 
Hejhej. Här kommer en lista på saker jag har börjat tycka om sedan jag kom hit till USA..
 
- Kaffe (dock amerikanskt och därmed ganska mesigt, men ändå!)
- Sötpotatis
- Svarta oliver
- Svamp (mestadels champinjoner, det är ju jättegott ju!)
- Blackbeans (till tacos, mhmm)
 
Aah, det var det jag kom på nu. Fortsättning följer. Kanske.