Jahaja. Väskan är färdigpackad, flyginfon utskriven och lunchen uppäten. Så nu är det bara att vänta tills kvällen då jag får skjuts till Oakland airport, sen flyger jag över natten och landar i New York klockan sex imorgon. Jodå, känns bra det här, ska bli skönt att komma iväg lite. Blir nog inget bloggande under den kommande veckan alltså, kanske eventuellt kan slänga upp någon update från mobilen men inget garanterat. Så ni får ha det så fint tills vi hörs nästa gång! Slänger upp lite bilder jag fick från Giulia så får ni något att titta på!
So Long!
 
Sacramento förra året!
 
 Mount Diablo i januari.
 
 Och så Berkeley för ett par veckor sedan. Här säger vi "Cosa stai facendo??" på italienska. Ni får gissa vad det betyder. Eller googla.
 
Hejhopp!
Ska snart fixa till mig lite och åka och luncha med Giulia på Sweet Tomatoes. Är vrålhungrig just nu så det ska bli gottttt! Det är ju värsta buffén där så jag lär ju bli mätt. Efter det så har jag ingenting planerat, kanske åker iväg till Target en sväng och införskaffar lite förnödenheter. Kanske göra upp lite planer för nästa vecka. Får se helt enkelt!
Hoppas ni får en bra helg!
 
So Long!
 
Alltså, åh, Linnea Henriksson alltså. Hon är så bra.
 
 
 
Mitt spotify funkar äntligen igen, så jag kan upptäcka (och återupptäcka) massa musik igen. Hade tydligen glömt uppdatera min adress, så spotify fick inte ihop min svenska adress med landet jag befinner mig i. Men nu är det alltså fixat, SÅ SKÖNT!