Hejhej!
Det har varit lite bloggtorka här på sistone.. Familjen kom och då var det fullt upp. Sen så började alla kompisar åka hem och jag hade helt enkelt inte lust. Bara Hanna och Caroline kvar nu, och dom åker om en resp. två veckor. Galet. Men ikväll så mötte jag upp med Christians familjs nya au pair, Patrick från Tyskland. Tog en kaffe på Starbucks och snackade ett tag, verkar vara en trevlig prick. Så jag blir nog inte helt ensam i år ändå, det kommer ju lite nytt folk också.
Annars så har skolan börjat denna veckan, Abbie har börjat förskoleklass och går på samma skola som Ava. Lite nytt denna terminen alltså. Men det känns bra.

Hoppas iallafall att ni har det kanon, får se om det dyker upp bilder från familjens besök här så småningom. Tills dess, ta hand om er!
Hejhej!
Idag är jag lite deppig faktiskt. Giulia, den vän som jag kommit allra närmast under mitt år, är nu på väg tillbaka till Italien. Och ikväll blir det avskedsmiddag för Christian. Så konstigt att alla åker hem. Och jag blir kvar. Nåväl, det ska väl gå det här med.
Nu har det ju varit augusti ett tag, så i vanlig ordning kikar vi på hur föregående månad, juli, såg ut genom instagram.
 
Började juli med att fira 4th of July i randig skjorta.
 
 Åkte och kollade på baseball när Emma kom! Oakland Athletics mot San Francisco Giants.
 
Åkte på roadtrip på Highway 1, startade i Santa Cruz. Fint på the boardwalk!
 
 Selfie vid Golden Gate-bron, ett måste!
 
 Fint fönster någonstans i San Francisco.
 
 Och sist men inte minst så kom ju min familj äntligen hit! Ganska bra avslut på månaden alltså.