Men hej igen!
Tänkte bara köra en liten uppdatering på hur juldagen såg ut för oss!
 
 
Åkte till barnens morföräldrar runt klockan tre, då hade tjejerna precis kommit dit efter att ha varit hos deras pappa. Vi dekorerade kakor, och givetvis så blev det mer strössel och glasyr än kaka. Precis som det ska.
 
 
Sedan roade vi oss med att ta lite bilder i väntan på maten. I år blev det tacos! Alla blev nöjda och mätta.
 
 
När vi hade smält ner maten var det dags för efterrätt, som bestod av kakor och godis, och paketutdelning. Barnen delade givetvis ut alla paket, och dom hjälpte till med att öppna dom flesta också. När alla paket var öppnade och kakorna uppätna så åkte vi hem igen. Dom skulle packa inför Kanada, och jag tog det lugnt med en film. Bra juldag helt enkelt!
 
Och här har vi alla bra julklappar jag fick! Sjalar, ljus, neccessärer, presentkort på Starbucks, anteckningsbok, och en annan rolig bok.
 
Och idag är det lördag och jag är ensam hemma. Lite tomt, men mest skönt. Har känt mig lite krasslig så jag försöker ta det lugnt helt enkelt, sova ut på morgonen och läsa mycket. Nu är det dags för en sen lunch, kollar nog på några avsnitt av Gilmore Girls under tiden. Blir finfint det.
Hoppas ni har det bra, vi hörs!
 
So Long!
Men hallå!
 
God jul på er! Nu när den 25 har kommit är det dags för oss i USA att fira på riktigt. Jennifer är på väg och hämtar kidsen, sen åker vi till deras mormor och morfar för paketutdelning och mat. Mysigt värre.
Iallafall, tänkte bara kika in här och säga hej. Hoppas ni har haft en riktigt fin jul!
 
 
So Long!
Men hallå där!
Hoppas ni har det fint, själv mår jag alldeles kanoners. Har haft en himla bra helg med alla mina fina vänner. Började i fredags med att gå och se sista delen av The Hobbit med Arturo i San Francisco. Liiiite för lång, men ändå sevärd. Sedan mötte vi upp resten av gänget och käkade på Mel's Diner.
 
Nattamat på Mel's

På lördagen tog jag först sovmorgon innan det återigen var dags att dra in till SF. Vi skulle nämligen fira Yana som fyllde år! Började med att käka sushi innan det var dags att dela ut presenter, dra på sig lösmustacher och gå ut och dansa iväg natten.
 
Mustacher gör allting roligare!

Och igår, söndag, blev det en lugn dag med läsning och paketinslaging innan det var dags att dra hem till Clay med Laureen och Sophia för att baka kladdkaka! Vi var alla väldigt entusiastiska (kanske mest jag), och vi passade på att lyssna på svensk musik under tiden. Thomas Stenström och Den Svenska Björnstammen går hem hos alla. Vi fick göra två kladdkakor, för den första åt vi upp på en gång och resten av gänget skulle komma över, och dom var ju tvungna att få smaka också. Alla älskade det, men det är ju inte så konstigt. Avslutade kvällen med att spela lite biljard innan det var dags att dra hem.
 
Kladdkaksmakare!
 
Och så lite biljard på det!

Och idag är det jobb som vanligt. Tjejernas pappa hämtar upp dom ikväll och har dom över jul, då blir jag ledig ända till januari (eftersom värdfamiljen drar till Kanada efter jul). Ska faktiskt bli skönt att få vara ensam hemma ett tag, händer inte alltför ofta.
Det var allt för nu, ta hand om er tills vi hörs igen!
 
So Long!