Japp, nu är det bestämt. I januari så flyttar vi till Atlanta, Georgia. Jag kommer alltså även att få uppleva östkusten under min tid här. Inget bestämt datum än, men kommer förhoppningsvis få veta det inom det närmsta dygnet. Det är både spännande och jobbigt. Spännande för att jag kommer att få se en stat och en stad jag inte har haft en tanke på att besöka innan, och att ha bott både på väst- och östkusten under min tid här är ju ändå rätt så coolt. Jobbigt för att jag kommer lämna en stad där jag känner att jag hör hemma. Men mest jobbigt för att jag måste lämna alla underbara människor jag har fått förmånen att lära känna och kalla för mina vänner. Börja om från början med den biten helt enkelt. Hade helst skippat det, men jag försöker se positivt på det hela ändå. Måste ju finnas några sköna människor i Atlanta som är lika knäppa som jag. 
 
Så nu den sista månaden innan jag åker härifrån tänker jag försöka hänga med mina vänner så mycket som möjligt, och dra in till San Francisco varje helg. Eller ja, så ofta som möjligt. Börjar med torsdagshäng på starbucks som vanligt, bio i SF på fredag med en relativt nyfunnen vän, och födelsedagsfirande på lördag. Ser lovande ut.

2 kommentarer

Mikael Sigfridsson

17 Dec 2014 13:38

Hej Bea,
då blev det flytt i alla fall....
förstår att du tycker det är jobbigt, men det verkar som du tar det på rätt sätt,
Om det finns lika knäppa människor som du i Atlanta är väl tveksamt (du är ju one of a kind...)
men nästan i alla fall..
det blir säkert bra, tänker på dig, och vi vill skypa med dig snart
många kramar
Pappa

Ewa Saldner

19 Dec 2014 15:56

Ja, det blir ett nytt äventyr för dig. Jag önskar dig allt gott där och ta till vara på tiden du har kvar i SF. Tänk att nya trevliga människor ska få förmånen att få träffa dig. Lyckos dem!
God Jul Bea. Kramar /din moster

Kommentera

Publiceras ej