Hejhopp!
Hoppas ni har det fint! Abbie har inte haft någon förskola idag så vi har försökt roa oss så gott det går. Vi har varit i parken, och sen bakat. Annars ser jag mest fram emot helgen, då jag, Giulia och Carolin ska åka norrut till Mendocino. Ska tydligen vara säsong för att se valar, spännande!Goda chocolate chip-cookies

Ha det fint!
So Long!
Hejhopp!
Tänkte köra en liten sammanfattning på hur min helg har varit! Får bjuda på lite mobilbilder denna gången då batteriet till kameran var slut och laddaren försvunnen. Hittade den igen idag dock. Nåväl, here we go!
 
 
I fredags började ju festligheterna! Jobbade först som vanligt, och sen på kvällen åkte vi och åt pizza och tårta. Efter det blev det teater, Peter Pan, allt efter Avas önskemål. Det var himla trevligt iallafall. Sen blev det raka vägen hem och sova!
 
 
I lördags så startade jag dagen med att åka till Mount Diablo State Park med Giulia och Christian. Vandrade och åt lunch och hade det allmänt bra.
 
 
Sen åkte jag hem en stund för att duscha och byta om inför Avas mustasch-kalas på Rockin Jump, ett ställe med massa studsmattor överallt. Först hoppade vi, sen så åt vi pizza (igen..) och mustasch-cupcakes. Och så sjöng dom för både mig och Ava. Så fint.
 
 
Igår, söndag, tog jag först en rejäl sovmorgon innan det var dags att dra in till San Francisco med Giulia, Christian och Hanna. Gick runt och kollade i lite affärer runt Union Square först, och sen gick vi upp till North Beach. Satte oss på ett café och drack kaffe, iallafall jag och Hanna. En god caffe mocha blev det, finfint. Så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord och kollade på folk innan det var dags för middag. Då kom Torun och möte upp oss också, så jag fick äta födelsedagsmiddag med alla mina favoriter här. Åt en riktigt god carbonara, och mina vänner, snälla som dom är, bjöd mig på middagen. Så bra kväll! Sen så drog vi oss hemåt ganska tidigt, det var ju vanlig jobbdag dagen efter!
 
Ja, en himla bra födelsedagshelg helt enkelt!
 
Tre roliga citat kommer lastat!