Jag har inte träffat min familj på över ett år, men nu äntligen! Jag mötte dom på Oaklands flygplats runt halv två på natten och fick krama om dom. Skjutsade dom till huset dom hyrt och kollade runt, sen fick jag åka hem till Pleasanton igen. Var hemma någon gång innan fem. Hopp i säng, och upp igen vid nio då Ava och Abbie kom hem.

Så efter frukost imorse åkte jag och tjejerna till min familj, så dom fick träffas för första gången. Gick ju väldigt bra, tjejerna var inte alls särskilt blyga. Dom fick ju godis och presenter så..
Åt lunch tillsammans också, en bra dag alltså! Så konstigt att kunna säga hejdå, vi ses imorgon. Fast bra konstigt.
Egentligen så skulle jag redan ha kramat om min familj vid denna tiden. Men sex timmars försening med flyget satte alltså stopp för det. Så nu får jag vänta till halv ett inatt istället. Så vad gör man när man måste vänta en hel dag? Jaaa, skypar med Elina, äter långlunch, tittar på serier på netflix, köper mat, ropar ut "jag orkar inte väntaaaaaa" ett antal gånger, målar nytt nagellack och läser. Japp, och fortfarande har jag cirka sex timmar kvar. Jahaja. Så nu går jag ut med Giulia en sväng och käkar gelato. Så får det bli.
Jag vill ju bara få träffa min familj, är det för mycket begärt?

Sista heldagen med Emma, alltså måndagen den 14, så åkte vi på en liten roadtrip till Sausalito och andra småställen norr om San Francisco. Första stoppet blev the hippie-tree.
 
The hippie-tree, ett eucaluptys-träd som någon har hängt upp en gunga i. En gunga med väldigt fin utsikt måste jag säga.
 
Nästa stopp blev Sausalito för lunch och kaffepaus. Gick runt och kikade på lite båtar också.
 
Vi åkte vidare och stannade till vid en utsiktsplats över Golden Gate-bron. Det mulnade på och blev ganska blåsigt, därav hår som flyger lite överallt, men vilken utsikt det var alltså!
 
Sista stoppet blev point Bonita, för vi ville se fyren. Tyvärr kunde man inte gå hela vägen ut, men vi hittade en ganska bra utsiktsplats ändå.
När solen började gå ner åkte vi tillbaka hem igen, nöjda efter en bra roadtrip.
Dagen efter, efter en sista shoppingrunda, så skjutsade jag Emma till flygplatsen och sa hejdå. Så glad att hon kunde komma och hälsa på, hade verkligen tio sjukt bra dagar tillsammans!
 
Nu räknar jag ner tills familjen kommer, fyra dagar kvar! Så galet!