Tjeeeeena!
Läget? Jotack bra får jag väl ändå säga. Har haft en fin ledig helg. Lördagen spenderades mest med en bok på bakgården. Sedan for jag över till Giulia på kvällen. Vi hade disney-kväll med Lilo och Stitch och vattenmelon. Sov över där också, då hennes värdfamilj är i Europa och semestrar just nu. Imorse fick vi gå upp tidigt (tidigt för att vara helg iallafall) för att åka in till San Francisco och kolla på Pride-paraden med Hanna, Ellen och Christian. Så galet, och så mycket glädje i staden, himla härligt ändå. Lunchade och kikade i lite affärer också innan vi drog oss hemåt. Nu är jag jättetrötter och sitter och lyssnar på musik och försöker surfa runt lite på nätet men det går ju sådär med denna datorn. Nåväl.
Imorgon är det ny jobbvecka som gäller, och det ska tydligen bli 38 grader. HUGA! För varmt enligt mig. Inte så jättepepp på att jobba, men det är ju bara en vecka sen är jag leeeedig en vecka när Emma kommer! Åh, ska bli så kul!
Hoppas ni haft en fin helg så ses vi snart igen!
 
So Long!
 
Hejhej!
Det blir inte så mycket bloggat nu när dagarna mest ser likadana ut och det händer inte så mycket. Tjejerna har sommarlov och jag jobbar på. En dag ser ut ungefär såhär:
Efter frukosten skjutsar jag Abbie till förskolan, sedan Ava till hennes summercamp. Sedan är jag ledig i ett par timmar innan jag hämtar upp Abbie och vi sätter oss i en park och äter lunch innan det är dags för hennes simskola. Denna veckan har hon haft dubbla lektioner, så det har blivit en hel del häng vid poolen då jag mest har läst under tiden. När lektionerna är klara åker vi hem en vända och packar upp badkläder och handduk innan vi hämtar upp Ava. Åker hem, roar oss i någon timme innan Jennifer kommer hem och jag slutar för dagen.
Ja, ungefär så har det alltså sett ut denna veckan. Igår var det ju dock en speciell dag, nämligen Abbies födelsedag! Fem år gammal är hon alltså nu, och det firades genom att gå ut och äta på kvällen. Det var mycket trevligt, och hon blev glad för spelet hon fick av mig. Godiset var också väldigt uppskattat, det tackar hon för!

Japp, det var det det, nu är det dags för mig att sova. Hoppas ni har det fint!

Godnatt!

Hej hallå hej!
Äntligen helg! Lite intensivt med fyra kids, så ska bli skönt att vara ledig! Har absolut ingenting planerat för helgen, förutom att införskaffa födelsedagspresent till Abbie. Hon fyller år nästa vecka och har kalas nu på söndag. 
Senare ikväll drar jag iväg och möter upp Giulia och Hanna för lite froyo och girl talk. Ska bli skönt att få hänga med vännerna lite, har knappt haft möjlighet att ta mig ur huset denna vecka! 
Så ja, där fick ni en liten uppdatering. Jag lever och mår ganska bra alltså. 
Hoppas ni får en fin helg!

So Long!