Det har varit lite bloggtorka på sistone.. Det har liksom mest varit vardag och inte hänt så mycket speciellt. Tagit hand om tjejerna, hängt i parken när det har varit fint väder och träffat kompisarna på helgen för film och spel. Som det brukar vara alltså. Har väl varit lite nere det sista, lite jobtrött, saknar folk hemma i Sverige och lite pollenallergi på det. Sån himla tur att jag har så fina vänner här också så jag kan få prata av mig lite ibland. Är verkigen så tacksam för alla fina personer jag fått lära känna här! Nu ska jag snart iväg och hänga med en av mina favoriter, Giulia. Vi ska ladda upp oss inför spring break som är nästa vecka. Ingen skola, ingen förskola, jobba hela dagarna. Men det fixar vi! Och New York-resan närmar sig ju allt mer, längtar!
Så innan jag kilar iväg tänkte jag visa några bilder jag hittat från facebook och andras bloggar. Ur en annans perspektiv alltså.
 
Jag, Ellen, Hanna och Giulia på Miley Cyrus-konserten! Roar oss med att ta selfies innan det börjar.. Från Hannas kamera!
 
Häng på Union Square efter St. Patricks-paraden. Ur Giulias kamera.
 
 Och förra helgen hängde vi här, solade och badade. Ur Toruns kamera.

Och det var allt för denna gången.
So Long!

Hejhopp!
Här ligger jag och degar i sängen och lyssnar på podcast. Precis slutat för dagen. Jennifer är iväg på jobbresa i Atlanta så jag har fått jobba lite extra denna veckan. Ikväll åkte dock tjejerna till sin pappa så jag är ledig. Sköööönt! Har känt mig så trött på vardagen på sistone. Känns som att jag lever för helgen just nu. Är nog bara inne i en sådan period, får påminna sig om att man ändå bor i Kalifornien och det är ju inte fy skam. Och så har jag bokat flyg till New York, så jag har något att se fram emot! I slutet av april far jag iväg på min sista semestervecka för detta au pair-året. Och denna gången har jag dubbelkollat datumet flera gånger så att allt blir rätt. Japp.
Annars rullar det på. Möter förhoppningsvis upp någon/några vänner ikväll så man får prata av sig lite. Blir nog bra.

So Long!
Hejhopp!
Hoppas ni har det bra!
Igår, lördag, var det dags för au pair-möte för Pleasanton-gruppen. Vi åkte in till San Francisco för att kolla på paraden för St. Patricks Day (som är på måndag). Det var roligt att få komma in till San Francisco igen, det var ett tag sedan sist! Och vädret har ju varit så bra hela helgen, i Pleasanton har det varit 27 grader under dagen, och i SF var det iallafall 24. Underbart!
Så vi tog BART in på morgonen och kollade på paraden, sen gick vi och käkade lunch på La Boulange, ett café som finns lite här och var och som har massa gott. Sen gick vi till Coldstone för lite glass, som vi sedan tog med oss till Union Square där vi satt ett bra tag och njöt i solen. Sen vandrade vi runt i stan lite, kollade på folk och kikade i lite affärer. Hann med lite Starbucks också innan vi åkte tillbaka till Pleasanton igen. Jag, Giulia, Christian och Hanna avslutade dagen hemma hos mig med kinamat och spelkväll. En mycket bra lördag helt enkelt!
 
Parad! Fick inte till så många bra bilder, men lite såhär var det iallafall..
 
Lunch! Caesar-sallad, mhm.
 
Träden var fina vid Union Square må jag säga!
 
 Mobilbild på glada jag! Vi fick gröna halsband, för alla skulle ju ha något grönt under St. Patricks.
 
 Fick en lite extra gullig Starbucks-mugg. Fint ju!

Och sen så blev det söndag, alltså idag. Lika varmt idag, och alla mina vänner åkte till Santa Cruz för att hänga på stranden. Fast inte jag då, för jag var tvungen att jobba lite idag. Lite tråkigt, men jag har ju haft så många helger ledigt, och jag var ändå ganska trött efter gårdagen så det var kanske lika bra. Tog en lång sovmorgon och sedan tog jag det bara lugnt här hemma tills tjejerna kom hem. Dom har varit hos sin pappa hela helgen nämligen. Sen så passade jag dom tills Jennifer kom hem på kvällen, då åt vi pizza allihopa tillsammans. En lugn, lat söndag helt enkelt. Och snart är det dags för mig att sova, imorgon kör vi en ny vecka!
 
So Long!