Hallåja!
Nu börjar min lediga vecka dra sig mot sitt slut. Men vi har ju en lördagkväll och en hel söndag att se fram emot först! Ikväll drar jag in till San Francisco och firar Kuba som fyller år idag. Middag och dans står på schemat, blir nog alldeles kanoners! Söndagen är ännu oplanerad men den lär bli bra den också.
Annars måste jag säga att det har varit en väldigt skön vecka. Fått sova ut för en gångs skull, hängt med vännerna när dom varit lediga, och firat thanksgiving med Clay och hans familj (som var snäll och bjöd in mig då min värdfamilj var borta). Allt som allt, bra vecka.
Och här är jag, livs levande. Dags att fixa till sig lite innan jag rusar till bart-stationen. Ha det gött och allt sånt där, tills vi hörs igen!
Hejhej!
Livet i USA rullar på. Som vanligt alltså. Jag fick hela denna veckan ledigt, för att det är thanksgiving-break och tjejerna åker till sin pappa. Lite oväntat, men jag tackar ju inte nej till det. Har inte särskilt mycket planerat denna veckan alltså. Träffa vännerna när dom är lediga, och fira thanksgiving på något sätt på torsdag. Ska bli skönt med en lugn vecka ändå.
Min helg har varit riktigt bra, som dom så ofta är nuförtiden. I fredags gick jag, Rosanna, Laureen, Anna, Nathalie och Nathalies kompis Kira (som hälsat på från Tyskland) på bio för att se Mockingjay del 1. Så bra, vill se sista delen nu. Allra helst igår. Meeeen jag lär ju få vänta ett tag..
I lördags tog jag först sovmorgon, sedan tog jag, Rosanna och Laureen bart in till San Francisco för eftermiddagshäng med ett härligt gäng människor. Spelade spel, åt mat, promenerade runt och hade det trevligt. Åkte hem framåt kvällen då jag skulle jobba på söndagen.
När jag var färdigjobbad på söndagen åkte jag återigen in till San Francisco, för att hänga med vännerna i Dolores park. Bästa parken i sf. Avslutade kvällen med pizza i castro. Ja, en finfin helg den här gången också.
 
Häng i bästa parken i bästa staden med dom bästa människorna. Kan inte klaga.
Idag har jag varit lite nere igen. För Jennifer har åkt tillbaka till Sverige. Jättetråkigt. Vi fick iallafall en fantastiskt bra sista helg tillsammans, och två bra kvällar igår och i förrgår. I måndags käkade vi sushi på kvällen, sen gick vi till Cheesecake Factory för att äta efterrätt. Sedan avslutade vi kvällen med starbuckshäng med Clay och Kuba. Och igår möttes vi upp hela gänget på starbucks igen för att säga hejdå och så. Och nu är hon på flyget på väg till Sverige, och jag är kvar här. Men jag är ändå otroligt glad för allt roligt vi har varit med om. Det är ju ganska galet hur nära man kan komma varandra på bara några månader. 
Ja, jag får trösta mig med om att hon nog kommer och hälsar på, och sen ska vi ju turnera runt i Sverige som våra alter egon Gun och Ingeborg. Det kommer ju bli episkt om något.