Har alltså återigen haft en fantastiskt bra helg. Slutar inte att förundras över hur bra livet kan bli. Tänkte att ni kunde få se lite av den!
 
Började med en bra kväll i fredags. Laureen hade två biljetter till Hoodie Allen och undrade om jag ville hänga på, självklart svarade jag! Så vi åkte in till San Francisco och fick vara med om en fantastisk konsert som innehöll både tårta, uppblåsbar båt och konfettiregn. 
 
I lördags åkte vi återigen in till SF, jag, Laureen och Jennifer (som bestämde sig för att inte flytta till New Jersey förra veckan så vi fick en till helg tillsammans, yay!). Clay joinade oss lite senare och vi hängde i Dolores park till solnedgången. Sedan mötte vi upp med massa annat folk, spelade biljard och åt dålig kinamat innan vi gick ut och dansade oss genom natten. Fantastiskt roligt var det.
 
Vaknade upp till den här utsikten dagen efter. God morgon San Francisco! Gjorde oss redo innan det var dags för brunch.
 
Brunchen blev på ett ställe som heter the Social Study, ett ställe med världsgod cappuccino och böcker överallt. Right up my alley.
 
Sedan drog vi till Dolores park igen där Rosanna mötte upp oss och vi trängdes på några filtar, åt glass, pratade och skrattade tills solen gick ner. Åt lite pizza också innan det var dags att åka tillbaka till Pleasanton igen och sova ut inför den kommande veckan.

Kommentera

Publiceras ej