Hejhopp!
Jomen visst, helgen blev ju ändå himla bra, ångestvecka till trots. I fredags hade tjejernas skola halloween-karneval så den var vi på ett tag innan vi drog hem och mina fina vänner kom för pizza, film och spelkväll. Det behövdes verkligen kan jag säga, och kidsen gillade dom! Ava sa till mig dagen efter att hon förstod varför jag var kompis med dom. Bra betyg alltså. Igår, lördag, jobbade jag till fyra. Spelade lite Mario kart med barnen, fixade wok, och spelade lite Apples to Apples. När Jennifer kom tillbaka så smet jag in på mitt rum och tog det lugnt resten av dagen.
God wok, jodå, jag kan jag!Och så lite spel med tjejerna. Mhm.

Japp, och idag fick jag äntligen lite sovmorgon. Lyckades sova ända till 10 innan jag drog mig upp och käkade frukost. Skypade lite med familjen innan Jennifer (kompis-Jennifer, inte min värdmamma alltså) kom och vi drog iväg på jakt efter halloweenutklädnad. Gick himla bra, firade framgången med froyo. Alltså, vi kommer vara snyggast av alla på halloween, säger bara det. Mötte upp några andra tjejer på starbucks innan vi drog oss hemåt. Alltså, måste säga att jag är så sjukt glad över att ha träffat Jennifer, har skrattat så mycket idag så magen har haft ett mindre träningspass. Vi går bra ihop alltså, Juicy-J och B'drizzle.

Och med det så säger jag godnatt, imorgon är det dags för en ny jobbvecka!

 
Hejhej.
Har varit här i över 17 månader nu. Sju kvar. Får ångest av att tänka på att jag måste lämna allt detta. Usch och fy. Har det ju så himla bra här. Har haft en del framtidsångest överlag dom senaste dagarna. Vet ej varför. Vet inte vad jag vill göra med mitt liv riktigt och det ger mig ångest. Ångestångestångest. Usch ja. Har jobbat 24/7 denna veckan också, Jennifer är på jobbresa, så trött är en också. Men imorgon kommer nog några vänner över hit, ska nog käka något och kolla film eller spela spel tillsammans. Snacka och skingra tankarna lite. Kan ju behövas. Nåvääääl, kände bara att jag var tvungen att få ur mig lite ångesttankar. Vet ju att det blir nog bra till slut, men just nu är det lite jobbigt. Tänker för mycket helt enkelt. Gör ju det ibland, eller ganska ofta.
Jaja, hoppas ni har det fint iallafall. Det har ju äntligen blivit lite kyligare här så jag kan ha mössa och gosiga tröjor utan att dö av värmeslag. En sak som gör mig glad iallafall.
 
So Long!
Hej alla fanz!
Jag mår bra, livet är bra. Har haft en såndär helt vanlig vecka med jobb och starbucks-häng. Idag, lördag, var det au pair-möte med Pleasanton-gruppen. Träffades på en pumpkin patch och kollade på pumpor, gick lite vilse i en majs-labyrint och umgicks. Sen har jag bara tagit det lugnt hemma faktiskt. Men det behövs ju såna dagar också. Klagar inte. Japp, det var väl det. Tänkte bara ge er lite update så ni vet att jag lever.
 
So Long!