Åh, har haft en så himla bra dag! Går runt och förundras över hur bra allt kan bli. Iallafall, dagen började med ett au pair-möte med Pleasanton-gruppen, picknick i en park. Jättemysigt och så. Träffade lite nytt folk också. Sen bestämde vi oss för att dra till Rockin Jump, ett ställe med massa studsmattor. Vi var ett gäng på säkert tio stycken. Hoppade runt, svettades och hade det rooooligt. Efter det drog vi till starbucks och hängde där ett tag. Avslutningsvis så hade jag och Rosanna, en ny tjej från Finland, bestämt att vi skulle spana in en kyrka som hade gudstjänst vid fem. Måste bara säga att Rosanna har alltså varit på teenstreet samtidigt som jag! Vi blev helt lyriska när vi insåg detta, så sjukt liten värld vi lever i alltså! Det är alltså mycket möjligt att vi har sett varandra innan, hon sa till och med att hon tyckte jag såg bekant ut. Så galet, men såååå roligt! Känns så härligt att få träffa en au pair som tror på samma sak liksom.
Iallafall, möte var det ja. Var riktigt bra, lite svårt att hänga med ibland, men bra iallafall. Många kom och hälsade på oss och tyckte det var roligt att vi var där. Kändes som ett riktigt fint avslut på dagen. Har ju varit lite orolig över hur det skulle bli när alla vänner åkte hem igen, men det går ju som på räls. Allting bara löser sig. Så tacksam bara.
Och nästa helg ska vi på gratiskonsert och kanske hoppa fallskärm. LIVET HÖRRNI!!!
 
Och här kommer lite bilder som ni kanske inte sett innan. Ur någon annans kamera alltså.
Från sista kvällen i New York. Adriana, jag, och Adrianas vänner.
 
Med gänget i San Francisco under pride-paraden.
 
Sista (snyft) middagen med gänget. Två dagar senare åkte Giulia hem. Sen åkte Christian, och sen Hanna. Och nu är det alltså bara jag kvar. Knäppt.
På onsdag morgon så satte vi oss återigen i bilen för att ta oss till Los Angeles!
 
 
Började med att spana in Walk of Fame. Vet inte om ni visste men jag är ganska känd. Har min egen stjärna och allt.
 
 
Är ju också bästa nannyn / babysittern. Men det visste vi ju redan.
 
 
Gick och kikade runt ett tag innan vi bestämde oss för att dra vidare.
 
 
Vi drog till Venice Beach, åt middag och hängde där tills det var dags att åka på hotelljakt. Och det var den dagen det!
Ja, livet hörrni. Det rullar på alltså. Mycket nytt folk som kommer så det är spännande. Annars jobbar jag på som vanligt. Tänkte att jag kan dela med mig av lite musik jag lyssnar på för tillfället, för jag har inte så mycket annat att säga.