Igår, lördag, var det mulet och regnigt och tråkigt, så jag och tjejerna stannade hemma hela dagen. Menn idag har solen varit framme hela dagen, och det har varit varmt och skönt, så jag bestämde att vi skule dra till Atlanta Zoo. Så jag packade lunch och snacks, och sen bar det av.
Det blev en mycket uppskattad tripp, och vi fick bland annat se panda-tvillingar, dom enda som finns i USA. Passade på att ta med mig kameran, så här kommer lite bilder!
 
 
April alltså. Inte min bästa månad i år om jag ska vara ärlig. Har känt mig nere och stressad för allt som ska fixad, och samtidigt uttråkad då det känns som att det inte händer något. Nu börjar det kännas bättre ändå, fått ordning på en del saker och så. Har testpackat en del, och idag var jag på postkontoret och skickade iväg ett stort paket till Sverige. Och så har jag bokat hostel i San Francisco inför de sista dagarna där.

Nu i helgen är jag ensam hemma med tjejerna. Vi har precis bakat lite, och ikväll ska vi kolla på någon film och mysa. Och så planerar jag att åka till djurparken med dom någon dag också. Så händer det lite ändå.

Ja, annars är det nästan bara en månad kvar innan jag är tillbaka i Sverige. Knas.
Sitta och klippa i tidningar kan man göra för att fördriva tiden.
 
Pass och biljetter redo, på Atlantas flygplats.
 
Helgkurs i San Francisco! Här hängde vi på ett fint hotell för att se på arkitektur och kika på utsikten.
 
Bästa staden
 
Och helgen därpå var det återigen dags att sätta sig på ett flygplan och åka till New Orleans.
 
Franska kvarteren i New Orleans.