Men tjeeeeenare!
Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag finfint. Var ensam hemma i helgen vilket var väldigt skönt! Körde runt och utforskade omgivningarna, åt lite (mycket) glass och kollade på en massa netflix. Ja, fint som sagt. Värdfamiljen kom hem i måndags, och ungefär en timme efter deras ankomst så gick strömmen. Japp, spänning i vardagen. Och vi fick också reda på att skolan var inställd tisdag och onsdag för att det är.... kallt? Ja, dom är minsann lustiga dom där amerikanerna. Och idag snöade det till och med. I ungefär en minut. Så det lär ju inte bli någon skola imorgon heller. Mina rutiner blir väldigt konstiga nu, men det är ju skönt att få sova lite längre än till sex. Får se det positivt!
Nu ska här fixas middag, ha det gött tills vi hörs igen!
So Long!
 
Insåg att vi har ju kommit en bit in i februari nu, och insåg samtidigt att jag inte gjort något instagram-inlägg för januari månad. Så det kommer här, bättre sent än aldrig!
 
En god morgonkaffe min sista helg i San Francisco.
 
Veckan därpå sa jag hejdå till den här utsikten.
 
Och så blickade jag tillbaka lite till Yosemite. Snart två år sedan alltså, galet!
 
 
Vaknar klockan sex, äter frukost vid sju, fixar mig och lyssnar på några podcasts och börjar pyssla med något. Och sen blir det 11-kaffe. Min bästa nya rutin alltså.
Och häromdagen kom våra grannar över, presenterade sig och gav oss tre olika sorters kakor. Ett ypperligt bidrag till min numera dagliga fika. Dom är alltså mina favoritgrannar just nu. Det är inte så svårt att vinna över mig, ge mig lite kakor bara.