Hepp! Nu var det visst ett tag sen sist. Tänkte köra en liten sammanfattning på helgen helt enkelt!
 
 
Landade i San Francisco runt två på fredagen. Tog bart till Arturo som var snäll och hade bjudit in mig till att sova i hans och Nikitas lägenhet under helgen. Bra kompis där! Vi käkade kinamat och tog det lugnt innan vi drog ut i skymningen för att möta upp alla andra. Glädjen över att få träffa alla igen alltså! Och dom verkade vara lika glada att se mig.
 
 
Sen så blev det lördag och officiellt min födelsedag i USA! Spenderade dagen i the mission med att äta mexikanskt, strosa i second hand-affärer och dricka kaffe. Framåt kvällen gick vi ut och åt sushi innan det var dags att dra på sig partystassen som sig bör på en födelsedag. Kuba och Paul hade införskaffat rekvisita i bästa hippie-stil, och jag måste säga att vi har nog aldrig sett bättre ut. Så ja, såhär såg vi alltså ut under natten när vi var ute och dansade och hade det roligt. Sent på natten / tidigt på morgonen så somnade jag, Laureen, Rosanna och Veronica gott hos Arturo.
Söndagen var en riktigt lat dag. Vi sov länge, åt brunch, kollade serier och hängde hemma hos Arturo. Enda gången vi faktiskt rörde oss utanför lägenheten var framåt kvällen då vi återigen gick ut för att käka kinamat. Och jag passade på att säga hejdå till alla då flyget gick måndag morgon. Klockan tio lyfte jag från San Francisco, och efter en kort mellanlandning i Los Angeles så landade jag till slut i Atlanta runt åtta på kvällen. Mötte upp värdfamiljen på flygplatsen då dom landade ungefär samtidigt, sen åkte vi alltså hem tillsammans.
En mycket fin födelsedagshelg alltså.
 
Nu däremot är det tillbaka till vardagen som gäller. Barnen är tillbaka i skolan och vi måste återigen gå upp klockan sex varje dag. Men efter några dagars jetlag så börjar rutinen komma tillbaka. Tycker ju ändå att det är ganska skönt att komma upp på morgonen, får ju mer tid till att pyssla med grejer helt enkelt.
Nähä, nu får det vara nog! Vi får se vad som händer till helgen, mest vill jag bara sova ut och ta det lugnt. Blir nog bra.
 
So Long!
Hejhej!
Nu, efter fem timmars flyg mellan Atlanta och Los Angeles, och en timmes flyg från LA, är jag tillbaka i världens bästa stad San Francisco. Allt gick kanonbra och nu är jag hos Arturo och chillar. Vi käkade kinamat till lunch och nu samlar vi kraft inför kvällen då hela gänget kommer. AAAAHH, SKA BLI SÅ KUL ATT TRÄFFA ALLA IGEN!!!
 

 

 
 

 

Vad har du på dig?

Jeans, linne och 49:ers-tröjan. Och glasögonen förstås, är ju bra om en kan se något.

Hur mår du?
Fysiskt: Bra, förkylningen är nästan borta helt nu. Skönt att kunna andas genom näsan igen.
Psykiskt: Framtidsångest deluxe.

Vad önskar du just nu?
Att jag kunde ligga och halvsova i Dolores park med en pizza i handen, omgiven av vänner. Det är livet det.

Vad har du ätit idag?
Frukost: Toast, youghurt och kaffe.
Lunch: Pesto-pasta.

Vad ska du göra imorrn?
Jobba. Kidsen ska tillbaka till skolan efter långhelgen.

Och på söndag?
HÄNGA I SAN FRANCISCO MED  MINA VÄNNER!!! Åh, den lyckan alltså.

Vem saknar du?
Kompizzzarna, både i Cali och i Svea rike.

Senaste köp?
Ett par anteckningsböcker.

Vad skrattade du senast åt?
Dåliga idéboken med Jesper Rönndahl på youtube. Behövde lite det igår, och det sviker aldrig. Bästa bakismaten är tydligen säl, man lär sig alltså.

Vad grät du senast åt?
En kombinerad "vad ska jag göra med mitt liv"-gråt och "jag orkar inte Georgia"-gråt. Livet just nu.

Vad läser du just nu?
Bossypants av Tina Fey.

Vem var den senaste som ringde dig?
Mor min ringde häromveckan. Och så skypade vi ju igår.

Senast 3 inkomna sms?
”aw shoot! Well... it's not that much warmer here.... but a little bit!!! :)"
"I know.."
"Hola :) how is it going over there?"

Vilken är din favoritfrukt?
Kiiiiiwiiiiii. Tätt följt av ananas och vattenmelon.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Ingen? Vad jag vet? Jag är för UNIK!

Vad är du rädd för?
Framtiden. Russin.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Tauson, Elina. Skickade länk till jättedålig musik på youtube, för varför inte?

Vilket språk hade du velat lära dig?
Om man ska tänka praktiskt så skulle väl vara mandarin eller arabiska vara det ultimata. Annars hade väl swahili varit något. Ryska kanske. Isländska?

Vart vill du åka just nu?
San Francisco! Men jag ska ju dit snart.

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Pengaaaarrrr. Så jag kan göra allt jag vill. Annars SVENSKT GODIS! Har haft sådana otroliga cravings efter marabou och bilar. Om du sänder mig ohemula mängder svenskt godis kommer jag vara dig evigt tacksam.