Men hallå där!
Hoppas ni har det fint, själv mår jag alldeles kanoners. Har haft en himla bra helg med alla mina fina vänner. Började i fredags med att gå och se sista delen av The Hobbit med Arturo i San Francisco. Liiiite för lång, men ändå sevärd. Sedan mötte vi upp resten av gänget och käkade på Mel's Diner.
 
Nattamat på Mel's

På lördagen tog jag först sovmorgon innan det återigen var dags att dra in till SF. Vi skulle nämligen fira Yana som fyllde år! Började med att käka sushi innan det var dags att dela ut presenter, dra på sig lösmustacher och gå ut och dansa iväg natten.
 
Mustacher gör allting roligare!

Och igår, söndag, blev det en lugn dag med läsning och paketinslaging innan det var dags att dra hem till Clay med Laureen och Sophia för att baka kladdkaka! Vi var alla väldigt entusiastiska (kanske mest jag), och vi passade på att lyssna på svensk musik under tiden. Thomas Stenström och Den Svenska Björnstammen går hem hos alla. Vi fick göra två kladdkakor, för den första åt vi upp på en gång och resten av gänget skulle komma över, och dom var ju tvungna att få smaka också. Alla älskade det, men det är ju inte så konstigt. Avslutade kvällen med att spela lite biljard innan det var dags att dra hem.
 
Kladdkaksmakare!
 
Och så lite biljard på det!

Och idag är det jobb som vanligt. Tjejernas pappa hämtar upp dom ikväll och har dom över jul, då blir jag ledig ända till januari (eftersom värdfamiljen drar till Kanada efter jul). Ska faktiskt bli skönt att få vara ensam hemma ett tag, händer inte alltför ofta.
Det var allt för nu, ta hand om er tills vi hörs igen!
 
So Long!

Kommentera

Publiceras ej