Det har varit lite bloggtorka på sistone.. Det har liksom mest varit vardag och inte hänt så mycket speciellt. Tagit hand om tjejerna, hängt i parken när det har varit fint väder och träffat kompisarna på helgen för film och spel. Som det brukar vara alltså. Har väl varit lite nere det sista, lite jobtrött, saknar folk hemma i Sverige och lite pollenallergi på det. Sån himla tur att jag har så fina vänner här också så jag kan få prata av mig lite ibland. Är verkigen så tacksam för alla fina personer jag fått lära känna här! Nu ska jag snart iväg och hänga med en av mina favoriter, Giulia. Vi ska ladda upp oss inför spring break som är nästa vecka. Ingen skola, ingen förskola, jobba hela dagarna. Men det fixar vi! Och New York-resan närmar sig ju allt mer, längtar!
Så innan jag kilar iväg tänkte jag visa några bilder jag hittat från facebook och andras bloggar. Ur en annans perspektiv alltså.
 
Jag, Ellen, Hanna och Giulia på Miley Cyrus-konserten! Roar oss med att ta selfies innan det börjar.. Från Hannas kamera!
 
Häng på Union Square efter St. Patricks-paraden. Ur Giulias kamera.
 
 Och förra helgen hängde vi här, solade och badade. Ur Toruns kamera.

Och det var allt för denna gången.
So Long!