Hejhej!
Livet i USA rullar på. Som vanligt alltså. Jag fick hela denna veckan ledigt, för att det är thanksgiving-break och tjejerna åker till sin pappa. Lite oväntat, men jag tackar ju inte nej till det. Har inte särskilt mycket planerat denna veckan alltså. Träffa vännerna när dom är lediga, och fira thanksgiving på något sätt på torsdag. Ska bli skönt med en lugn vecka ändå.
Min helg har varit riktigt bra, som dom så ofta är nuförtiden. I fredags gick jag, Rosanna, Laureen, Anna, Nathalie och Nathalies kompis Kira (som hälsat på från Tyskland) på bio för att se Mockingjay del 1. Så bra, vill se sista delen nu. Allra helst igår. Meeeen jag lär ju få vänta ett tag..
I lördags tog jag först sovmorgon, sedan tog jag, Rosanna och Laureen bart in till San Francisco för eftermiddagshäng med ett härligt gäng människor. Spelade spel, åt mat, promenerade runt och hade det trevligt. Åkte hem framåt kvällen då jag skulle jobba på söndagen.
När jag var färdigjobbad på söndagen åkte jag återigen in till San Francisco, för att hänga med vännerna i Dolores park. Bästa parken i sf. Avslutade kvällen med pizza i castro. Ja, en finfin helg den här gången också.
 
Häng i bästa parken i bästa staden med dom bästa människorna. Kan inte klaga.

Kommentera

Publiceras ej