Ojoj, vad dåligt bloggande det har varit på sistone. Men det har inte hänt så mycket livet rullar på liksom. Skype med Elina imorse, och ikväll ska vi träffas ett gäng au pairer hos Patrick. Blir nog bra.
Iallafall, tänkte att vi kunde kolla lite hur det var när familjen var här. Så nu blir det bilder från roadtrippens första och andra dag!
 
Började resan på lördag morgon, familjen hämtade upp mig och vi åkte till första stoppet, Fresno. Checkade in på Welcome Inn, som efter den natten fick smeknamnet sunkmotellet. Inte det allra mysigaste alltså, men alla andra ställen vi bodde på blev ju klart bättre om man jämförde.
 
Resan gick ganska så mycket snabbare än vi trodde, så vi hade hela eftermiddagen fri. Åkte till ett köpcenter som låg utomhus, åt froyo och kollade på prylar innan vi åkte tillbaka till sunkmotellet och sov.
 
Dag två, söndag, begav vi oss iväg på morgonen för att ta oss till Sequoia.
 
Där fanns det gigantiska träd bland annat. Och fin utsikt. Himla coolt var det.
 
Och så kunde man klättra upp på en stor sten. Så det gjorde vi. Jag och Joel iallafall.
 
Sen drog vi vidare. Tanka måste man ju göra ibland.
 
Vi körde genom en öken i spöregn.
 
Och hamnade till slut i Las Vegas där vi skulle sova en natt. Hamnade i en svit i Stratosphere Tower, liten uppgradering från förra stället. Åkte upp i tornet och kollade på utsikten innan vi somnade efter en bra dag.
 
Det var dom två första dagarna, mer kommer sen!
Tjingeling!

Kommentera

Publiceras ej