Hepp! Nu var det visst ett tag sen sist. Tänkte köra en liten sammanfattning på helgen helt enkelt!
 
 
Landade i San Francisco runt två på fredagen. Tog bart till Arturo som var snäll och hade bjudit in mig till att sova i hans och Nikitas lägenhet under helgen. Bra kompis där! Vi käkade kinamat och tog det lugnt innan vi drog ut i skymningen för att möta upp alla andra. Glädjen över att få träffa alla igen alltså! Och dom verkade vara lika glada att se mig.
 
 
Sen så blev det lördag och officiellt min födelsedag i USA! Spenderade dagen i the mission med att äta mexikanskt, strosa i second hand-affärer och dricka kaffe. Framåt kvällen gick vi ut och åt sushi innan det var dags att dra på sig partystassen som sig bör på en födelsedag. Kuba och Paul hade införskaffat rekvisita i bästa hippie-stil, och jag måste säga att vi har nog aldrig sett bättre ut. Så ja, såhär såg vi alltså ut under natten när vi var ute och dansade och hade det roligt. Sent på natten / tidigt på morgonen så somnade jag, Laureen, Rosanna och Veronica gott hos Arturo.
Söndagen var en riktigt lat dag. Vi sov länge, åt brunch, kollade serier och hängde hemma hos Arturo. Enda gången vi faktiskt rörde oss utanför lägenheten var framåt kvällen då vi återigen gick ut för att käka kinamat. Och jag passade på att säga hejdå till alla då flyget gick måndag morgon. Klockan tio lyfte jag från San Francisco, och efter en kort mellanlandning i Los Angeles så landade jag till slut i Atlanta runt åtta på kvällen. Mötte upp värdfamiljen på flygplatsen då dom landade ungefär samtidigt, sen åkte vi alltså hem tillsammans.
En mycket fin födelsedagshelg alltså.
 
Nu däremot är det tillbaka till vardagen som gäller. Barnen är tillbaka i skolan och vi måste återigen gå upp klockan sex varje dag. Men efter några dagars jetlag så börjar rutinen komma tillbaka. Tycker ju ändå att det är ganska skönt att komma upp på morgonen, får ju mer tid till att pyssla med grejer helt enkelt.
Nähä, nu får det vara nog! Vi får se vad som händer till helgen, mest vill jag bara sova ut och ta det lugnt. Blir nog bra.
 
So Long!