Hängde ju i New Orleans i helgen på en helgkurs, och jag kom faktiskt ihåg att ta med mig kameran, så här kommer lite bilder. I New Orleans fanns det god mat, fina hus och en salig blandning människor.
 
Startade lördagen med att sätta mig i en buss och åka runt i New Orleans alltså. Första stoppet blev en kyrkogård. Kanske låter lustigt, men dom är ganska så speciella. Eftersom man inte kan begrava de döda under jord (för mycket vatten) så ser dom allra flesta kyrkogårdar ut såhär.
 
Efter att ha åkt runt i några av de områden som blev hårdast drabbade av orkanen Katrina (som inte var så roliga att fota men desto intressantare att höra om) åkte vi till utkanten av de franska kvarteren, the french quarters, för lunch. Vi hade lyckats tajma in en helg då en stor matfestival pågick, så efter att ha gått runt och kikat på utbudet fick det bli fish tacos. Och ja, det var helt fantastiskt gott, antagligen den bästa fisk tacosen jag haft!
 
Vi hade en lunchpaus på ett par timmar, så när maten var uppäten gick vi runt i de franska kvarteren. Kollade på dom fina husen, kikade in i affärer, drack kaffe och sådär. Finfint.
 
Efter ytterligare en runda i bussen avslutade vi dagen i en park innan det var dags att åka tillbaka till hotellet. Söndagen spenderades i ett konferensrum med en kurs i kreativt skrivande, och på kvällen flög jag tillbaka till Atlanta igen.